Partner voor het bouwen van online communities

Partner voor het bouwen van online communities

Van coaches tot consultants

Je eigen ledensite met digitale programma’s & online community? Wij staan klaar om voor jou aan de slag te gaan en een omgeving te bouwen voor hetgeen jij graag wil delen!

Zo kun jij bezig zijn met het delen van je passie en kennis en zorgen wij dat je dit kan realiseren via een op maat gemaakte online ledenomgeving.

Wij werken met The Huddle, een gebruiksvriendelijk platform met alle functionaliteiten die jij nodig hebt, en meer!

Webklix icon | webdesign
The Huddle logo | Webklix

The Huddle

Met The Huddle creëeren we in een handomdraai jouw eigen e-learning omgeving voor digitale programma's. Je leden kunnen deze altijd en overal volgen. Werken met The Huddle is ideaal voor automatisering, schaalbaarheid en vrijheid als ondernemer. Met The Huddle maken we een ledensite waarin je huisstijl is verwerkt en kun je meegroeien met de constante innovatie op het gebied van e-learning en community building.

Webklix icon | checklist

Verbind, groei en bloei met je online community

Wij begrijpen dat je jouw kennis en passie wil delen in een omgeving die overeenkomt met de stijl van jouw organisatie. Daarom zorgen wij dat je online ledenomgeving zo wordt ingericht, dat jij alleen maar bezig hoeft te zijn met het plaatsen van content.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak

Wij geloven dat we klanten het beste kunnen bedienen door nauw samen te werken en tussentijds goed contact te houden. Door ons te verdiepen in jouw organisatie bouwen we een oplossing die aansluit bij wat jouw onderneming te bieden heeft.

Ben jij klaar voor een succesvolle online community?

Webklix icon round

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Benieuwd naar jouw online potentieel?

Neem gerust contact met ons op en ontdek het zelf!