Partner voor het bouwen van webshops

Partner voor het bouwen van webshops

Van hoveniers tot lunchrooms

Wil je jouw producten online verkopen en een succesvolle webshop opzetten? Wij staan klaar om voor jou een krachtige en gebruiksvriendelijke webshop te bouwen die indruk maakt op jouw klanten. Of je nu de focus legt op één product of honderden producten verkoopt, wij hebben de expertise en ervaring om jouw e-commerce dromen na te jagen.

Bij Webklix werken we met twee van de meest populaire en betrouwbare e-commerce platforms: Woocommerce en Shopify. Beide platforms bieden unieke voordelen en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Webklix icon | mobielvriendelijk

De beste gebruikerservaring

De eerste stap naar een succesvolle webshop is een gebruiksvriendelijk design. Daarom ontwikkelen wij met het oog op snelle laadtijden, mobielvriendelijkheid en een duidelijke klantreis.

Een schaalbaar design

Starten met een aantal producten om later uit te breiden? Onze webshops kunnen meegroeien met jouw bedrijf. Zo ben je klaar voor nu, en de toekomst!

Een onderscheidend resultaat

Veel webshops worden gebouwd door te kijken naar concurrentie. Door te focussen op wat jouw onderneming uniek maakt en door jouw huisstijl tot in de details te verwerken, zorgen we dat je webshop zich onderscheid ten opzichte van je concurrentie.

Webklix icon | checklist

Wij geloven in een persoonlijke aanpak

Wij geloven dat we klanten het beste kunnen bedienen door nauw samen te werken en tussentijds goed contact te houden. Door ons te verdiepen in jouw organisatie bouwen we een oplossing die aansluit bij wat jouw onderneming te bieden heeft.

Ben jij klaar voor een succesvolle webshop?

Webklix icon round

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Benieuwd naar jouw online potentieel?

Neem gerust contact met ons op en ontdek het zelf!